Arma-safe | Hawk
58
page-template-default,page,page-id-58,ajax_fade,page_not_loaded,

Hawk

hawkhelm_slider

Voor de ontwikkeling van de Hawk helm hebben veel oude concepten en toepassingen plaats moeten maken voor een nieuwe manier van ontwerpen. Om aan de eisen te voldoen van diverse specialistische redding teams is er voor gekozen om de diverse functies binnen de helikopter opnieuw te bekijken.

 

Uit deze case studies kwam naar voren dat de eisen en toepassingen dermate uit elkaar lagen bij de testteams dat de ontwikkeling van 3 verschillende helmen het beste aansluiting had bij de wensen van de teamleden. De helmen zijn ontworpen voor en met de gelijknamige type naam: LMT Pilot, LMT Tech & LMT Medic. Een vierde helm werd hieraan toegevoegd voor politie en defensie genaamd LMT SWAT. Deze helm voldoet naast de strenge eisen voor helikopter helmen tevens aan de klasse IIA voor ballistische bescherming.

 

Voor een goede pasvorm worden de helmen in twee maten aangeboden. Namelijk een Small (54cm tot 58cm) en een Large (59cm tot 64cm). Naast de maatvoering worden er losse schuim pads meegeleverd om de helm nog beter te laten aansluiten op het hoofd.

Meer info volgt snel!
Meer info volgt snel!
Meer info volgt snel!
Meer info volgt snel!